Ons verhaal

2023

K-BOOM ontstond in de eerste maanden van 2023, bedacht door het hele team van de artiestengroep K-LIBER. Al 25 jaar zijn zij ware legendes in Nederland en Curaçao. Iedereen kent hun monsterhit ‘Viben’ wel. Zelfs na 20 jaar hoor je deze hit nog steeds in elke kroeg en op ieder festival.

Het idee voor K-BOOM kwam voort uit de traditie van K-LIBER om tijdens hun shows shotjes uit te delen aan het publiek. Zo ontstond uiteindelijk het plan om hun eigen shotje op de markt te brengen. Een groot team heeft een jaar lang hard gewerkt aan dit nieuwe shotmerk, en lanceerde dit in 2024 op de Horecava.

2024

In januari vindt altijd de Horecava plaats, de beurs voor horecaprofessionals waar de nieuwe producten en trends voor 2024 worden gepresenteerd. Ook wij waren er met ons nieuwe shotje K-BOOM. We hebben 4000 mensen ons shotje laten proeven en de reacties bevestigden dat we iets bijzonders hadden ontwikkeld. We werden omgedoopt tot het “shotje voor volwassenen” en iedereen was enorm te spreken over ons concept. K-BOOM is veel meer dan alleen een overheerlijk shotje. We streven naar de ultieme beleving, een vleugje vakantiegevoel bij elke slok.